Online mini-cursus

Sleutel tot succes
goed aanleggen

VOOR WIE IS DEZE CURSUS? ​

  1. Geef je borstvoeding maar duurt het aanleggen lang of is het vaak een strijd?
  2. Is borstvoeding geven voor jou pijnlijk?
  3. Voor iedereen die meer wil weten over borstvoeding en goed aanleggen omdat je borstvoeding geeft, gaat geven of met moeders werkt die borstvoeding geven.

Borstvoeding moet goed voelen!

Pijn zorgt voor spanning waardoor je melk niet los laat en je baby dus minder binnen krijgt.

Als je baby niet goed aan de borst ligt, heb je meer kans op problemen, tepelkloven, te lage melkproductie, vroegtijdig stoppen. 

Goed aanleggen is de sleutel tot een succesvol borstvoedingsavontuur. 

Borstvoeding moet je leren!

 Als je borstvoeding geeft of van plan bent dit te gaan doen, is het waardevol om te begrijpen hoe je je baby goed aan de borst kunt leggen. Hierdoor kun je je baby effectief ondersteunen bij het nemen van een diepe hap, wat essentieel is voor comfortabel voeden zonder pijn. Dit vormt de basis van een positieve borstvoedingservaring.

Cursus Details

De cursus duurt

Korte film van 20 minuten

Cursus prijs

€ 24,50

Beschikbaar

Een jaar lang toegang

Deze cursus gaat jou helpen!

In deze cursus zal ik je leren hoe je je baby optimaal kunt ondersteunen voor een goede aanleg aan de borst. Ik laten je zien hoe je zelf kunt ontdekken wat comfortabel is voor jou en je baby. Mijn uitleg is logisch en begrijpelijk, en ik zal ook demonstraties geven waarbij ik de theoretische kennis in de praktijk breng met verschillende moeders.

Onderwerpen

Ik ben Lisette van der Werf

Als Lactatiekundige IBCLC  heb ik afgelopen jaren al meer dan 1000 vrouwen mogen helpen met borstvoedingsproblemen en zie ik bijna iedere dag verschillende gezinnen die borstvoeding geven.

Door deze online cursus wil ik nog meer moeders kunnen helpen. Uit eigen ervaring weet ik hoe onzeker je kan worden en helemaal tijdens een borstontsteking wanneer je je ellendig voelt. 

Er is zoveel informatie op internet te vinden, vaak tegenstrijdig. In deze cursus ga ik je heel concreet helpen om er voor te zorgen dat jij je snel beter voelt en weer met vertrouwen verder kan gaan voeden. 

Ik heb jaren lange ervaring als lactatiekundige maar ook als borstvoedende moeder. Mijn kracht zit in zo logisch, praktisch en haalbaar uitleg te geven. Daarmee ga ik je helpen om van die borstontsteking af te komen! 

Lactatiekundige

Ervaringen van andere

Wat een fijne, super duidelijke uitleg! Dit had mij al zoveel geholpen als ik dit van tevoren had gehad. Maar ook nu gewoon heel fijn om te zien en te horen. Dankjewel!
Iris
Je filmpjes zijn zo helder en duidelijk. Ik heb er zoveel aan gehad. Ik stuur het nu iedereen door die moeder wordt en borstvoeding geeft. Dit moet iedereen weten!
Melissa
Prachtig filmpje! Zo duidelijk en goede voorbeelden. Alles wat je verteld laten de mama's in de filmpjes ook zien. Dit is goud! Dit gaat zoveel mensen helpen
Tamara
Dankjewel Lisette, ik kan je niet genoeg bedanken. Wat ben ik blij dat je door mijn verloskundige bent geadviseerd. De borstontsteking was vreselijk maar jou hulp heeft het verschil gemaakt.
Melanie
Ik vanochtend de cursus gekocht en ben blij dat ik dat heb gedaan! Ik ben nog zwanger maar kan niet wachten om te kunnen gaan voeden en het deze keer helemaal goed te doen. Bedankt voor deze cursus
Annemijn
Door de goede uitleg van Lisette snapte ik waarom ik wel of juist niet moest doen. Ondanks dan verschillende mensen andere adviezen gaven. Hierdoor ben ik snel van de klachten af gekomen.
Britt
Online cursus

Hoe werkt het!

  • Je koopt je kaartje en krijgt een mailtje met inlog gegevens zodat je gelijk toegang hebt tot de cursus
  • Je begint met de video’s kijken en kan direct aan de slag met de concrete tips
  • De cursus blijft een jaar toegankelijk en kan je onbeperkt kijken