Online cursus

Kolven kan je leren!

VOOR WIE IS DEZE CURSUS? ​

  1. Ben je in verwachting en wil je je voorbereiden door alles te leren over kolven?
  2. Geef je borstvoeding en wil je beginnen met kolven?
  3. Ben je al aan het kolven maar loopt het nog niet zoals je wilt, of wil je er meer over leren?
  4. Voor iedereen die meer wil weten over kolven omdat je borstvoeding geeft, gaat geven of met moeders werkt die borstvoeding geven.

Ook kolven is iets wat je moet leren

Wil je zo snel mogelijk je kennis vergroten en direct aan de slag dan is deze online cursus voor jou!

Duidelijke begrijpelijke informatie en zeer praktische  tips gelijk toe te passen in de praktijk.

1 jaar toegang tot 7 korte video’s met een totale lengte van 1 uur overzichtelijk op eigen volgorde en tempo te kijken.

Kolven hoe begin je?

Ontdek de geheimen van succesvol kolven met deze uitgebreide cursus! Leer niet alleen hoe je efficiënt kunt kolven, maar ook hoe je de juiste kolf selecteert die past bij jouw behoeften en levensstijl. Ontdek strategieën om een voorraad moedermelk op te bouwen en leer hoe je met een gerust hart kunt gaan werken, wetende dat je baby het beste krijgt. Ontdek je rechten als werkende moeder en leer praktische tips om het kolven naadloos in je dagelijkse routine te integreren. Met deze cursus kun je flexibiliteit creëren terwijl je toch jou mooie melk aan kan blijven bieden aan je kleintje. 

Cursus Details

De cursus duurt

Korte filmpjes bij elkaar 1 uur

Cursus prijs

€ 37,50

Beschikbaar

Een jaar lang toegang

Deze cursus gaat jou helpen!

Tijdens deze cursus zal ik je uitleggen hoe kolven werkt, waar je op moet letten bij het kopen van een kolf, wanneer en waarom kolven handig kan zijn, hoe je een voorraadje kunt opbouwen en gebruiken, en hoe je borstvoeding en werk succesvol kunt combineren.

nog een mooie bonus!

Om jouw kolfsessies nog meer ontspannen en rustgevend te maken, krijg je een prachtige  kolf meditatie die je kunt beluisteren tijdens het kolven. Geniet van de innerlijke rust en de verbinding met jezelf terwijl je zorgt voor jou en je kleintje. 

Onderwerpen

Ik ben Lisette van der Werf

Als Lactatiekundige IBCLC  heb ik afgelopen jaren al meer dan 1000 vrouwen mogen helpen met borstvoedingsproblemen en zie ik bijna iedere dag verschillende gezinnen die borstvoeding geven.

Door deze online cursus wil ik nog meer moeders kunnen helpen. Uit eigen ervaring weet ik hoe onzeker je kan worden en helemaal tijdens een borstontsteking wanneer je je ellendig voelt. 

Er is zoveel informatie op internet te vinden, vaak tegenstrijdig. In deze cursus ga ik je heel concreet helpen om er voor te zorgen dat jij je snel beter voelt en weer met vertrouwen verder kan gaan voeden. 

Ik heb jaren lange ervaring als lactatiekundige maar ook als borstvoedende moeder. Mijn kracht zit in zo logisch, praktisch en haalbaar uitleg te geven. Daarmee ga ik je helpen om van die borstontsteking af te komen! 

Lactatiekundige

Ervaringen van andere

Voor een kolfconsult bij Lisette geweest, heel fijn geholpen. Veel verschillende kolven kunnen uitproberen. Lisette gaf veel informatie, de voor en nadelen van de verschillende kolven. Ik heb hierdoor een fijne kolf kunnen aanschaffen.
Eugenie
Kolfconsult bij Lisette gedaan en ik vond het top. To the point, duidelijke aanwijzingen, hele praktische tips. Ik heb een fijne kolf kunnen aanschaffen. Aanrader!
Ymke
Deze cursus is echt ideaal want ik had geen idee hoe, wat en welke dan. Als net beginnende moeder ben je toch erg kwetsbaar, want je moet alles nog maar uit zien te vogelen dus het was echt heel fijn om zo op weg geholpen te worden. Dank je wel! 🙂
Dinie
Online cursus

Hoe werkt het!

  • Je koopt je kaartje en krijgt een mailtje met inlog gegevens zodat je gelijk toegang hebt tot de cursus
  • Je begint met de video’s kijken en kan direct aan de slag met de concrete tips
  • De cursus blijft een jaar toegankelijk en kan je onbeperkt kijken